Open

Autoruitschade

AUTOruit SCHADEHERSTEL IN BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Carteam Kooij Onderhoud

HERSTEL AUTORUITEN: REPAREREN OF VERVANGEN?

Carteam Kooij Onderhoud in Bunschoten-Spakenburg herstelt snel, deskundig en vertrouwd. U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen.

Voorkom erger en onderneem meteen actie, zodra u een sterretje in uw autoruit ziet. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak - wij zijn namelijk ook Autoglaz reparatiepunt.

CONTACT

VERZEKERDE REPARATIE

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.
 

AUTORUIT VERVANGEN IN BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Als de voorruit vervangen moet worden controleren wij vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden zelf vergoed dient te worden.

CONTACT

Carteam Kooij Onderhoud
Carteam Kooij Onderhoud

MAXIMAAL VOORDEEL, OOK BIJ ALLEEN WA VERZEKERING

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Carteam Kooij Onderhoud op deskundige en snelle wijze de ruit tegen aantrekkelijke condities.

Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u nu of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, Carteam Kooij Onderhoud in Bunschoten-Spakenburg staat voor u klaar!

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Kooij Onderhoud?

Bij Carteam Kooij Onderhoud staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Kooij Onderhoud is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN