Open

Schadeherstel

AUTOSCHADEHERSTEL IN BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Carteam Kooij Onderhoud

Carteam Kooij Onderhoud: Specialist in schadeherstel

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Carteam Kooij Onderhoud is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel voor de regio Bunschoten-Spakenburg. Autoschade? Kom naar Carteam Kooij Onderhoud

CONTACT

AUTOSCHADEHERSTEL IN BUNSCHOTEN

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Kooij Onderhoud. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet.  Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

CONTACT

Carteam Kooij Onderhoud
Carteam Kooij Onderhoud

VERVANGEND VERVOER

Carteam Kooij Onderhoud in Bunschoten-Spakenburg heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Carteam Kooij Onderhoud staat voor vakkundig en vertrouwd autoschadeherstel voor Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

CONTACT

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan 033-3030751 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Carteam Kooij Onderhoud krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

CONTACT

Carteam Kooij Onderhoud
Auto onderhoud

Waarom Carteam Kooij Onderhoud?

Bij Carteam Kooij Onderhoud staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Kooij Onderhoud is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN